Redactie

Dit zijn de huidige redactieleden. Wilt u graag de redactie komen versterken? Stuur een mailbericht naar info@vvzc.be. We nemen dan snel contact met u op.

Bart Schepers

Redactielid

De eindredacteur Bart Schepers is contentmaker en projectcoördinator. Hij heeft ruime ervaring in (digital) publishing, copywriting en copy editing.  

Joris Janssens

Bestuurslid

is sinds 2011 bestuurslid van de VVZC. Via zijn job als editing manager bij het communicatiebureau IBIS communications is hij dag in dag uit bezig met allerlei vormen van communicatie.

Priscilla Heynderickx

Bestuurslid en hoofdredacteur Ad Rem

is sinds 1994 docent Nederlands aan de Faculteit Letteren van de KU Leuven (campus Antwerpen). Van 2002 tot 2004 was ze voorzitter van de Vlaamse Vereniging voor Zakelijke Communicatie. In juli 2004 werd ze redactielid van Ad Rem.

Peter Van Rompaey

Redactielid

heeft zich als communicatieadviseur (VUB) toegelegd op de kunst van het spreken voor een publiek. Hij schrijft toespraken, coacht sprekers en treedt zelf geregeld op als presentator van events. Eerder was hij actief als journalist en televisiemaker (o.a. Woestijnvis en VT4).

An Kestens

Bestuurslid

is zaakvoerder van WoordspraaK copywriting en bestuurslid van de VVZC. Als communicatieadviseur en copywriter denkt ze graag met u mee over uw on- en offline bedrijfscommunicatie. In haar teksten wikt en weegt ze uw woorden voor uw klanten en medewerkers.